napokon je vidimo

Božićna čestitka otkrila je sve: Meghan i Harry prvi put pokazali Archiejevo lice, ali i Lilibet Dianu

23.12.2021 u 16:20

Bionic
Reading

Princ Harry i Meghan Markle dočekali su 4. lipnja drugo dijete, djevojčicu po imenu Lilibet, a povodom blagdana konačno su podijelili njezinu prvu fotografiju

Simpatična obiteljska fotografija prikazuje Meghan kako drži njihovu kćer koja se slatko smije, a nasmijani Harry sjedi pored njih s dvogodišnjim sinom Archiejem u krilu.

Na obiteljskom portretu, koji je tijekom ljeta snimio fotograf Alexi Lubomirski (koji je već fotografirao zaručničke fotografije para, kao i njihove službene obiteljske portrete na dan svadbe), Harry, Meghan i Archie odjeveni su u traperice, a Lili su odjenuli bijelu haljinu. 'Ove, 2021. godine, poželjeli smo dobrodošlicu našoj kćeri Lilibet. Archie je od nas napravio mamu i tatu, ali zbog Lili smo obitelj', napisali su pored dirljivih obiteljskih fotografija.

Supružnici su najavili da će njihova zaklada Archewell ove blagdanske sezone donirati novac raznim organizacijama koje čuvaju i štite ime obitelji. Žive u Montecitu, na luksuznom imanju na kojem uživaju njihova djeca. Nove fotografije oduševit će sve, a posebno fanove kraljevske obitelji, koji su kritizirali par što još nije objavio fotografije Lilibet, a Archiejeva pokazuju vrlo rijetko.

  • +5
Meghan Markle u emisiji Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia