ONA ZNA SVE

Meghan Markle mogla bi ponovno na sud, ovoga puta kao svjedok na suđenju princu Andrewu

22.12.2021 u 12:54

Bionic
Reading

Sve se čini kako bi vojvotkinja od Sussexa mogla biti pozvana na sud, ovoga puta kao svjedok tužiteljici Virginiji Robert Giuffre, u civilnoj parnici protiv kraljičinog sina, princa Andrewa, optuženom za seksualno zlostavljanje maloljetnice

Kako je izjavio David Boies, odvjetnik Virginije Roberts Giuffre, u civilnoj parnici protiv princa Andrewa, Meghan Markle mogla bi biti pozvana kao svjedok i to iz jednostavnog razloga - jer je ona osoba na koju se mogu pouzdati da će 'reći istinu'.

Osim toga, o njoj razmišljaju i iz razloga jer živi u Americi, a cijeli postupak odvija se upravo pod jurisdikcijom američkog suda, kao i zbog toga što je ona bila 'bliska suradnica princa Andrewa pa je možda vidjela ili čula nešto što bi njima išlo u prilog'.

  • +5
Meghan Markle u emisiji Ellen DeGeneres Izvor: Profimedia / Autor: The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Zbog njezine povezanosti s njim, ona bi mogla imati važna saznanja za suđenje', rekao je odvjetnik Boies, dodajući da konačna odluka još nije donesena, te da je sve trenutno na razmatranju.

Danas 38-godišnja Virginia Roberts Giuffre odlučila je nakon godina šutnje tužiti princa Andrewa, tvrdeći kako ju je prisilo čak tri puta na seksualne odnose 2001. godine, kada je ona imala tek 17 godina.

život u americi

[FOTO] A gdje je Meghan? Prvo pojavljivanje princa Harryja u javnosti nakon rođenja kćeri Lilibet

Pogledaj galeriju

Na sud se razmatralo dovesti i prinčevu bivšu suprugu Sarah Ferguson, no sve je puno teže jer ona živi u Velikoj Britaniji, a ono što je sasvim sigurno je da kraljicu Elizabetu II zbog istog neće zamarati niti od nje tražiti svjedočanstvo.