'OUTER BANKS'

Društvene mreže 'gore': Obožavatelji Netflixove hit serije uočili su niz grešaka u novoj sezoni

02.03.2023 u 23:19

Bionic
Reading

Fanovi omiljene Netflixove serije 'Outer Banks' sa zanimanjem su dočekali treću sezonu, a mnogi su zapazili i brojne pogreške u nekim scenama

Ekipa iz 'Outer Banksa' konačno se vratila nakon vrlo dugog iščekivanja treće sezone te popularne serije.

Nakon što su izgubili zlato i pobjegli iz Outer Banksa, treća sezona pronalazi Poguese izbačene na obalu pustog otoku koji se nakratko čini kao idiličan dom. Najnoviji stanovnici otoka provode dane pecajući, plivajući i uživajući u bezbrižnom načinu života svog privremenog prebivališta. Ali stvari brzo krenu naopako za Johna B, Sarah, Kiaru, Popea, JJ i Cleo kada se ponovno nađu u utrci za blagom, doslovno spašavajući živote....

Outer Banks, 3. sezona Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Svi su fanovi jedva dočekali novu sezonu, no onima najpažljivijima nisu promaknule pogreške koje su uočili o čemu sad bruje društvene mreže.

U drugoj epizodi nove sezone tako možemo vidjeti Kiaru (Madison Bailey) i Rafea (Drew Starkey) kako pokušavaju pobjeći iz vile Carlosa Singha. Dok je par jurio za kombijem i ukrcao se na njega, mnogi obožavatelji nisu mogli, a da se ne zapitaju kako Kiara izgleda nešto drugačije nego inače, budući da je prikazana dublerica glumice Madison Bailey što u konačnoj verziji nije 'izrezano'.

Sporna snimka je prvi put prikazana na TikToku, a mnogi su obožavatelji komentirali zbog čega je za scenu korišten dublerica, dok su neki ipak uvjereni da je to ipak Madison.

Gledatelji su također istaknuli još jednu scenu koja uključuje Kiaru s prilično očitom pogreškom u montiranju. U tom isječku iz treće sezone vide se JJ i Kiara kako se voze na JJ-ovom biciklu, no kad bolje pogledate, Rudy zapravo ne vozi motor, a umjesto njega je to napravio dubler.

Neki fanovi uvjereni su da je dubler više bio sličan Johnu B-ju nego JJ-u, no tu je još jedna sporna scena oko koje se sad vode brojne rasprave.

Isječak koji je postao viralan na TikToku je iz epizode pod nazivom 'Poguelandia'.

U sceni u kojoj JJ-a ugrize rak, ako se pažljivo sluša, može se čuti zvuk nalik na žvakanje, kao u nekom crtiću.

Mnogi komentiraju kako je teško moguće da bi se u takvoj situaciji mogao čuti zvuk žvakanja jer rakovi ne proizvode nikakav zvuk.

Obožavatelji Outer Banksa ovaj gaf smatraju urnebesnim, a jedan je korisnik komentirao da je 'apsolutno umro kad je to čudo, dok su drugi to usporedili s crtićem Scooby Doo kad Scooby jede Scooby Snack.