NOVA LJUBAV

Drugo zanimanje: Nekad je bio pjevač Bijelog dugmeta, a evo čime se danas bavi Alen Islamović

18.03.2019 u 14:23

Bionic
Reading

Nekoć je s bendovima Divlje jagode i Bijelo dugme žario i palio bivšom državom, obožavateljice su ga zasipale grudnjacima, a danas živi mirnijim životom. I danas se aktivno bavi glazbom, ali uz to se posljednjih godina, posvetio - poljoprivredi

U rodnoj Krajini Alen Islamović zasadio je plantažu i uživa u uzgoju lješnjaka.

'Moj otac se bavio poljoprivredom, pa je zahvaljujući njemu ljubav prema zemlji i u meni. Kupio sam 12.000 metara kvadratnih zemlje, a i supruga je u nasljedstvo dobila još toliko, tako da smo sve objedinili i pretvorili u plantažu. Blizina rijeke Une nam je od velike koristi zbog navodnjavanja stabljika. Na mojoj farmi svira najljepša muzika, zvuk vjetrića, ptica, tišina, čak i kiša lijepo pjeva. Rođen sam pod sretnom zvijezdom i šta god osmislim i pokrenem, u tome i uspijem. Ovo će biti ostavština mojim unucima, jer lješnjak rađa od 80 do 100 godina', pohvalio se Alen Islamović u razgovoru za Azru.

I kad nemam posla, kaže, voli po cijeli dan sjediti na tom velikom prostoru daleko od ljudi i svakodnevnih gluposti. Sezona rada počinje već u ožujku.

'Mjesečno šest do deset dana ima posla po pet do šest sati. Nije neki težak posao čupkati korov i zalijevati biljke. Potrebno je imati i nešto mehanizacije, traktor, kosačice, kontejnere za dovoženje vode, pumpe, prikolice, trimere za travu', poručio je pjevač.

Islamović je progovorio i o suradnji s Goranom Bregovićem i Mladenom Vojičićem Tifom.

'Bregović i ja se baš dobro zabavljamo na našim koncertima i u tome uživam, a ovog drugog i ne primjećujem', izjavio je. Dvojica pjevača imala su fizički obračun na novogodišnjem nastupu u Crnoj Gori 2018. godine.

View this post on Instagram

Amsterdam garderoba .Dugmica.

A post shared by Alen Islamovic (@islamovicii) on

Prije sedam godina napisao je autobiografsku knjigu 'Moje doline sjećanja' no kaže da miruje u ladici i da je još ne namjerava objaviti.

  • +2
Alen Islamović nakon 33 godine skratio kosu Izvor: Promo fotografije / Autor: Heraklo produkcija