GLEDATELJI U IŠČEKIVANJU

Nicole Kidman nije optimistična oko trećeg nastavka 'Malih laži'

26.11.2018 u 13:09

Bionic
Reading

Nakon ogromnog uspjeha serije 'Male laži', producenti, među kojima su glumice Reese Witherspoon i Nicole Kidman, odlučili su se na snimanje druge sezone, u kojoj im se priključila i Meryl Streep. No, Nicole Kidman dala je naslutiti da bi to ujedno trebala biti i posljednja sezona

Za svoj lik u seriji 'Male laži', čija je ujedno i producentica, Nicole Kidman osvojila je prestižnu nagradu Emmy. Na svoj je trud i rad itekako ponosna, a unatoč očekivanjima, Kidman je otkrila da nije spremna za još jednu sezonu popularne serije.

U intervjuu za magazin Variety, australska glumica kazala je da se mnogo toga mora poklopiti kako bi se snimila treća sezona 'Malih laži' i uskladiti brojne rasporede.

'Mislim da bi bilo jako teško okupiti cijelu grupu ponovo, ali voljela bih to učiniti', rekla je pomalo nesigurno Kidman, a onda se nadovezala i na dolazak velike Meryl Streep u njezin projekt.

  • +9
Nicole Kidman zablistala poput Pepeljuge Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo Streep pridružila se seriji, snimljenoj prema istoimenom romanu, u drugoj sezoni, koja će se prikazati na proljeće 2019. Kidman je sada otkrila da se nakon dodjele Emmyja, Streep sama ponudila za daljnju suradnju te da zbog toga cijela produkcija ima veliki pritisak.

'Male laži' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Reese Witherspoon i ja bile smo šokirane. Uopće to nismo očekivale. Onda je krenula nervoza jer ne želim da ispadnem amaterka u poslu. Želimo da sve ispadne kako treba, a najviše od svega da dokažemo da su žene jednako uspješne u ovom poslu kao i muškarci', objasnila je 51-godišnjakinja.

Također, poznata plavuša kazala je da je sama sebi najveća kritičarka u poslu i kako je skeptična prema svakoj sceni koju snimi.