KRAVE SU GLADNE

Drele: Jelena će biti diskvalificirana!

11.05.2010 u 22:02

Bionic
Reading

Drele je farmerima najavio da će im oteti životinje ako se ne počnu adekvatno brinuti o njima. Kao drastičnu kaznu zbog zanemarivanja svojih dužnosti voditelj je naveo Jeleninu diskvalifikaciju

'Ljudi moji, situacija je postala ozbiljna. Počet ću vikati na vas. Donosim vam poruku. Jelena, ti si gazdarica ovaj tjedan, nastavi li se i dalje nebriga o životinjama, bit ćeš diskvalificirana. Situacija je loša. Krave su gladne, odlutale su s farme, ne brinete se o magarcima, blago vam je zatvoreno, ne hranite ga na vrijeme!' nabrajao je Drele probleme s kojima su suočeni.

Upitao je Jelenu tko je odgovoran za sve probleme koje je nabrojao. Ona je rekla kako su svi odgovorni za neku stavku. ‘U slučaju da se ne primite posla u roku od jednog dana Jelena će biti diskvalificirana, napustit će farmu. Dužnost gazdarice je da koordinira rad na farmi. Apsolutno se sve mora podrediti brizi za životinje', dodao je.

Jelena se pobunila rekavši da su neke životinje divlje i neukrotive, na što je Drele rekao da je u životu naletio na malo neukrotivih i divljih krava.

'Drele, bez uvrede, ali ne bih se složio s tvojom konstatacijom. Ja sam u početku možda bio malo ljut na cure, ali one nisu krive. Činjenica je da su trebale malo agresivnije reagirati, ali to im se ne može zamjeriti. Kad Javorka poludi, bolje se maknuti s puta jer će te pregaziti', stao je u Jeleninu obranu i Stjepan.

Od uzimanja certifikata, gora stvar koja im se može dogoditi da im odvedu životinje s farme, čime bi automatski bili zakinuti za neke od namirnica koje nose na sajam.

Jelena, koja je bila iznervirana: 'Prije nego što nam netko objasni u čemu griješimo, dovedite nam još kojeg histeričnog magarca, ludu Javorku i ostale podivljale i depresivne životinje, rekla je Jelena, očito iznervirana mogućnošću diskvalifikacije.