SVE SU ZNALI

Drele i Mate Bulić 'razvalili' u finalu kviza!

10.07.2014 u 14:57

Bionic
Reading

Gledatelje RTL-a večeras u 20 sati očekuje četvrta epizoda VIP humanitarnog izdanja game showa 'Tog se nitko nije sjetio!' u kojem poznati i slavni pomažu prikupljanju sredstava za pomoć u obnavljanju škola i vrtića u poplavljenim područjima u Slavoniji

Mate Bulić i Davor Dretar Drele jučer osvojili 7.000 kuna jer ponudili čak dva točna odgovora kojeg se nitko nije sjetio. Pjevač i voditelj su si pali u zagrljaj te su apsolutno oduševili svojim znanjem.

Večeras se u utrci za novim jackpotom natječu Boris Novković, Ivan Dečak, Ivana Banfić, Đani Stipaničev, Kim Verson, Tomislav Špiček i dva jedan novi natjecateljski par – Miroslav Škoro i Željko Pervan!


Voditeljica Antonija Blaće večeras će u novoj epizodi specijalnog tjedna kviza 'Tog se nitko nije sjetio!' ugostiti četiri para hrvatskih poznatih osoba koji će svojim odgovorima, ali i šalama i pošalicama gledateljima ponuditi puno zabave i smijeha.

Miroslav Škoro i Željko Pervan novi su natjecateljski par koji će zajedno s Ivanom Banfić, Kim Verson, Borisom Novkovićem, Đanijem Stipaničevim, Ivanom Dečakom i Tomislavom Špičekom pokušati osvojiti vrijedan jackpot dajući odgovore koji jesu točni, ali nisu previše popularni među 100 ispitanika. Sve što slavni natjecatelji osvoje u ovom humanitarnom izdanju kviza donirat će se udruzi 'RTL pomaže djeci' za obnovu slavonskih škola i vrtića koji su nastradali u poplavama.

Kao što se i moglo pretpostaviti, najveći zabavljači u studiju kviza bili su Miroslav Škoro i Željko Pervan. Osim što su otplesali breakdance tijekom zamjene za natjecateljskim pultom, Željko i Škoro su se našalili da se dosad nikada nisu upoznali pa su se, u ovo malo vremena koliko su imali prije nastupa, toliko dobro sprijateljili da su si zamijenili košulje.

'Vrlo je ugodno u vašem studiju, no malo mi skučeni pult predstavlja problem. Da sam sam, bez Škore, bilo bi puno bolje. Imao bih stvarno puno mjesta', našalio se Željko Pervan na Škorin komentar o njegovoj debljini.

Tijekom emisije Tomislav Špiček našalio se da je između snimanja dviju epizoda kviza postao vegetarijanac te se u jednom trenutku ponudio obrisati nervoznom Pervanu znoj s čela, dok su Đani i Boris Novković već dogovorili podjelu autorskih prava i eventualni miraz u slučaju da se Đanijeve dvije kćeri udaju za Borisova dva sina.

Tko je od VIP natjecatelja tražio da se drugim parovima oduzmu bodovi zbog odličnih odgovora na teme prometa (registracijskih oznaka hrvatskih gradova i europskih država) i glazbe (članovi Novih fosila i Psihomodo popa)? I jesu li natjecatelji uspjeli povećati jackpot davši odgovor koji donosi nula bodova?
Sve ćemo doznati u novoj epizodi specijalnog, humanitarnog izdanja game showa 'Tog se nitko nije sjetio!' - večeras u 20 sati na RTL Televiziji!