ŠTO KAŽETE?

Drastična promjena: Antonia Ćosić podlegla trendu i postala plavuša

22.03.2024 u 18:34

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Antonia Ćosić na svom je Instagram profilu otkrila kako je nakon deset mjeseci postupnog farbanja napokon postala plavuša, a rezultat je oduševio njezine vjerne pratitelje

'Otkrivam ti novu boju kose. Nakon 10 mjeseci postupnog blajha i farbanja… napokon sam plavuša! Usudim se reći - platinasta! Osjećam se jednako pametno i glupo, kao i prije. Ostaje vidjeti zabavljam li se bolje.'

Napisala je to HRT-ova voditeljica Antonia Ćosić pored najnovijeg videa objavljenog na Instagramu, u kojem je pokazala rezultat višemjesečnog postupnog farbanja koji je doveo do drastične promjene njezinog imidža.

'Prekrasna si!', 'Toooop', komentari su ispod objave koju je u samo nekoliko minuta lajkalo već stotinjak ljudi. Osim ovoga, u Instagram Storyju objavila je i video koji je njezina prijateljica, pjevačica Mia Dimšić snimila tijekom njihovog zajedničkog boravka u frizerskom salonu, a potom i zajednički selfie.

Podsjetimo, prije negoli je postala voditeljica emisije 'Vijesti iz kulture', glas Antonije Ćosić bio je poznat slušateljima Radio Sljemena. O kulturi je izvještavala i u informativnim emisijama te tako postala prepoznatljiva širem gledateljstvu, a u informativi će je nastaviti gledati. Osvojila ih je ležernim i neposrednim vođenjem i u brojnim drugim projektima poput festivala 'Večeri dalmatinske šansone', Chansonfesta, festivala 'Zlatne žice Slavonije'.

Antonia Ćosić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL