Velike promjene na HRT-u

Antonia Ćosić više ne vodi 'Vijesti iz kulture: 'Pridružujem se novom formatu koji ide uživo svakog dana'

18.09.2023 u 19:50

Bionic
Reading

Jesenska shema na javnom servisu donosi brojne novosti, a jedna od njih je i da mnogima omiljeno televizijsko lice ide u novu poslovnu avanturu

Prije nekoliko dana Antonia Ćosić je na društvenoj mreži dala naslutiti kako je u njezinoj životu došlo vrijeme za promjene kad je o poslovnom dijelu života riječ. Zahvalila se gledateljima na ukazanom povjerenju ali i 'umjetnicima koji su je naučili što je umjetnost', gostima i suradnicima, kolegama te najavila da se 'veseli svim budućim druženjima jer da je svaki kraj ujedno i početak'.

Danas je otkrila više detalja. 'Nastavlja se moj standardni novinarski posao uz terene, snimanja, zanimljive goste i priče koje inspiriraju. Nadam se da će reportaže i dalje biti na radost gledatelja', napisala je u najnovijoj objavi. Ne skriva radost zbog novog izazova.

'Pridružujem se novom formatu koji ide uživo svakog dana u 15:35 sati na HTV4. Uz kolege koji prate znanost, sport i zdravstvo, meni će 'U fokusu' biti društvene teme kojima ćemo pokušati obogatiti svakodnevicu gledatelja. Veselimo se svi, budite uz nas od 15:35', poručila je HTV-ova uzdanica koja je simpatije gledatelja osvojila čim je počela voditi 'Vijesti iz kulture'.

  • +4
Antonija Ćosić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Podsjećamo, prije nego je postala voditeljica emisije 'Vijesti iz kulture' njezin glas je bio poznat slušateljima Radio Sljemena. O kulturi je izvještavala i u informativnim emisijama te tako postala prepoznatljiva širem gledateljstvu, a u informativi će je nastaviti gledati. Osvojila ih je ležernim i neposrednim vođenjem i u brojim drugim projektima poput festivala 'Večeri dalmatinske šansone', Chansonfesta, festivala 'Zlatne žice Slavonije'.