ŽIVOTNA PREKRETNICA

Dosta joj je života u Engleskoj: Branka Katić se vraća u Srbiju

19.04.2019 u 11:37

Bionic
Reading

Glumica koju hrvatska publika najviše pamti po ulozi u serijama 'Novine', 'Policajac s Petlovog brda', kultnim filmovima Srđana Dragojevića 'Lepa sela lepo gore', 'Nismo mi anđeli', 'Rane' te Kusturičinu hitu 'Crna mačka, beli mačor' zahvaljujući kojem je zahvaljujući ostvarila inozemnu karijeru. Branka Katić već godinama živi i radi u Londonu, no odlučila je sa suprugom se preseliti u svoj rodni grad

Branka Katić i njezin suprug britanski redatelj Julian Farino kupili su stan u strogom centru Beograda, i to na njegov nagovor. Plan im je da im to postane novo gnijezdo u koje će svraćati svaki put kada se za to ukaže prilika, ali želja im je da se u potpunosti presele kad budu u penziji, javlja. B92.

Supružnici su se prilikom svakog ranijeg dolaska u Srbiju trudili ubrzati radove na svom novom životnom prostoru, a sada su pri kraju. Brankina devet godina starija sestra navodno ima poseban utjecaj u pripremama oko finalnog dotjerivanja enterijera.

'Volela bih da nikad ne izgubim dječju radoznalost, čak ni kad se moj duh uspava. Zamišljam da u starosti živim kraj mora. Julian ima plan da putujemo po Italiji, smijemo se i dobro jedemo po restoranima. A može i sve u paketu', izjavila je ranije.

Podsjetimo, glumica je već skoro devetnaest godina u braku s 53-godišnjim Julanom s kojim je dobila dvojicu sinova 16-godišnjeg Louisa i 14-godišnjeg Joea.

  • +9
Branka Katić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Nathalie Mourot