SLOŽNI I NABRIJANI

Dosta im je Tajlanda, BB dečki bi u Amsterdam

09.12.2008 u 14:00

Bionic
Reading

Kraj pete sezone Big Brothera kuca na vrata, no našim dečkima u kući ionako je dosta raja na zemlji pa spremaju pravu akciju - u Amsterdamu

Posljednjih nekoliko dana, dečki u tajlandskoj BB kući vrlo su bliski, a dane provode u sjedalicama na plaži vodeći 'muške spike'. U tim se prilikama naslušamo svega i svačega: od Markova hvalisanja time kako je skoro pobijedio u polufinalu turnira neke borilačke vještine, preko Mrkvina objašnjavanja Saši zašto svaki pravi muškarac treba nositi dizajnerske naočale, do Sašinih liberalnih stavova o životu u prljavim komunama.

Ono što im je svima zajedničko, učestalo je maštanje o nepoznatim destinacijama i sve ozbiljnije planiranje zajedničkog putovanja. Tajlanda im je očito dosta jer, kako je Marko rekao, nije ovo 'Žal', oni nemaju džoint, a tu su već ionako predugo i jedva čekaju povratak kući.

Mrkva je zatim počeo pričati o biciklu koji je kupio, ali su mu ga ukrali pa je bio jako tužan. Big Brother je toliko suosjećao s njim da mu je u tom trenutku pustio pjesmu Riblje Čorbe 'Amsterdam', refrena: 'Netko mi je ukrao biciklo...' Dečki su svi zapjevali u isti glas, a nakon što je pjesma završila, bacili se na maštanje o najpoznatijem gradu poroka. Od pomisli na legalno konzumiranje marihuane, legaliziranu prostituciju, otkačene ljude i slobodu u svakom smislu, našim dečkima uzavre krv u žilama.

Očito je da se u kući osjećaju stvarno izolirano i inhibirano te jedva čekaju da izađu kako bi konačno mogli otpustiti kočnice i izdivljati se 'kak bog zapoveda'.