odlično joj pristaje

Došlo vrijeme za promjenu: Mia Negovetić ima novu boju kose

22.09.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Budući da je stigao kraj ljeta i stiže prelazak u novi, hladniji dio godine, mnoge žene rezerviraju i za odlazak frizeru. Mlada pjevačica Mia Negovetić odlučila je osvježiti svoj 'look' i mnogi će se složiti da je postigla pun pogodak

Talentirana riječka glazbenica Mia Negovetić iskoristila je jesen za promjenu imidža, što je uobičajeni obrazac ponašanja kod mnogih poznatih i manje poznatih dama. U modi je ponovo boja kose kakvu je nekoć isfurala Marilyn Monroe, a svjetski frizeri najavljuju kako je taj hrabar pristup ono što je poželjno za jesen 2021.godine. Taj trend je spremno prigrlila i Mia Negovetić.

Mlada Riječanka je pokazala kako je tekao 'proces' iz stare u novu verziju. Nakon što je napunila 18 godina logično je da njezin se imidž počeo mijenjati, jer ipak više nije djevojčica kakvom ju pamtimo. Nova boja i izazovna šminka koju je nabacila, dala joj je dodatnu dozu ozbiljnosti.

U posljednje vrijeme pažnju je privlačila svojim ljubavnim životom. Na dodjeli nagrada Porin je prvi put pokazala dečka, svog suradnika Matea Jurčića, 24-godišnjeg snimatelja i kreativca zaslužnig za spot 'Zavičaju tebi', svojevrsnu himnu Primorko-goranske županije koju je otpjevala upravo Mia. 'Znam da dio privatnosti želim žrtvovati za publiku, a dio želim zadržati. Uvijek ću nastojati držati se toga', izjavila je ranije za tportal.

UOČI GENERALNE PROBE

[FOTO] Izvođači Dore 2021. prošetali su crvenim tepihom u Opatiji

Pogledaj galeriju