žestoko joj dobro stoji

Mia Negovetić osvanula poput rokerice, a pratitelji ne kriju oduševljenje

20.08.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Pobjedom u RTL-ovu showu 'Zvjezdice' mnoge je osvojila svojom umiljatom pojavnošću i glasom. Odmah je svima postalo jasno da će simpatični 13-godišnji djevojčurak osvojiti glazbenu scenu te da je riječ o vokalistici koja bez problema može otpjevati bilo koji glazbeni žanr

Oni koji su zavirili na profil Mie Negovetić na Instagramu vjerojatno su se ugodno iznenadili ugledavši je kako u uskoj šljokičastoj haljini skakuće i energično pjeva rifoidni hit 'Blow' Eda Sheerana s Chrisom Stapletonom i Brunom Marsom iz 2019. godine.

'Treba nam više takvog zvuka, samo naprijed', 'Mia drži se ti rock glazbe', 'Predobro. Bože dragi, koju glaščinu imaš', 'Goriš', 'Njušim li ja to novu ploču u karijeri. R'nR', 'Fantastično otpjevano', poručili su mladoj pjevačici oduševljeni pratitelji. Od trinaeste godine, kad je stupila na scenu, pa sve do sada, šest godina kasnije, Mia si je očito osigurala sigurnu poziciju hrvatske glazbene miljenice.

Mislim da je svakome koronavirus malo razdrmao život, a i neke planove, ali prilagodba je donijela i neke nove stvari, što je svakako pozitivno. Kroz karantenu i sve te zabrane okupljanja, druženja, još dok je bila apsolutna karantena, došlo je puno novih ideja pa tako i pjesma 'Ljubav nema kraj'. Taj me period u životu zapravo naučio da i kad si skroz, skroz sam sa sobom to može jako koristiti', izjavila je ranije za Slobodnu Dalmaciju.