NE ODVAJAJU SE

Na krilima ljubavi: Jelena Veljača pokazala kako vježba jogu sa svojim suprugom Vitom

21.06.2021 u 20:48

Bionic
Reading

Redateljica, aktivistica i glumica Jelena Veljača i bivši savjetnik Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, Vito Turšić 12. lipnja su svoju jednogodišnju vezu ozakonili u Zagrebu, a sretni i zaljubljeni ne odvajaju se jedno od drugoga

Svaka njezina objava na društvenim mrežama izaziva veliko zanimanje, a plavokosa Zagrepčanka nije propustila na svoj način obilježiti međunarodni dan joge.

Na svojem je Instagram profilu Jelena objavila fotografiju na kojoj se drži za ruke sa suprugom uz dirljivu poruku.

'Joga mi je jednom spasila život, stvarno ima tu moć. Na slici: #shavasana koju konačno dijelim', poručila je Jelena Veljača koja je izgovorila sudbonosno 'da' izgovorila u bajkovitom prostoru Botaničkog vrta u Zagrebu.

Jelena je velika zaljubljenica u jogu koju godinama prakticira, a čini se kako njezinu strast dijeli i Vito.

  • +9
Vjenčanje Jelene Veljače i Vite Turšića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Jelena i Vito nakon vjenčanja su se uputili u Dalmaciju gdje su uživali u romantičnim trenucima.

'Stigli smo, zahvalna sam', obavijestila je tad svoje pratitelje i prijatelje Jelena i označila Primošten kao destinaciju na kojoj borave. Ranije se nagađalo kako bi novopečeni supružnici trebali u Tokio.

Inače, Veljači je ovo treći brak, dok je Vitu drugi. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, dok je s još jednim glumcem, Draženom Čučekom, bila od 2015. do 2018. Upravo je s njim dobila i svoju jedinicu, kćerkicu Lenu.