ISKRENA VODITELJICA

Doris Pinčić zaintrigirala gledatelje: 'Imala sam 25 kilograma viška'

25.09.2017 u 09:59

Bionic
Reading

U nedjelju poslijepodne gledatelji su imali priliku pratiti novu RTL-ovu emisiju 'Na kavi kod Doris', koju vodi poznata voditeljica Doris Pinčić Rogoznica. U prvoj emisiji u goste je pozvala naš najpoznatiji plus size model Luciju Lugomer te natjecateljicu showa 'Život na vagi' Gabrijelu Crnjac, a razgovarale su o uvijek kontroverznoj temi debljine i pretilosti

Već prvo prikazivanje nove RTL-ove emisije 'Na kavi kod Doris' zaintrigiralo je gledatelje. Za sve je naravno bila zaslužna vrlo aktualna, ali ponekad i nezahvalna tema debljine i pretilosti.

Uz to, emisiju su začinili prigodni gosti, trenutno vrlo popularna plus size ljepotica Lucija Lugomer i natjecateljica showa 'Život na vagi' Gabrijela Crnjac.

Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Tijekom iskrenog razgovora uglavnom se ispreplitala teza o razlici između pretilosti i 'zdravih' oblina.

Dok je Lucija s ponosom isticala svoje obline te naglašavala da je ona isključivo plus size model i sebe ne vidi kao pretilu osobu jer je zdrava, Gabrijela je otvoreno priznala da je pretila, zbog čega joj je narušeno zdravlje, ali i kako ne odustaje od svoje misije da dođe do 80 kilograma.

No ono što je gledatelje možda najviše iznenadilo trenutak je u kojem je Doris Pinčić Rogoznica pokazala svoje fotografije iz tinejdžerskih dana te priznala da je imala 25 kilograma viška.

'Pokrenula sam se kada su me liječnici upozorili da imam problema sa zdravljem i kada mi je profesorica na fakultetu rekla da imam lice s kojim mogu glumiti princezu, ali i stražnjicu s kojom ću uvijek glumiti samo tetke', kazala je tada Doris i pritom nasmijala mnoge, ali i dala nadu onima koji možda imaju isti problem.