zabavna zadranka

Doris Pinčić: 'Možemo slobodno reći da pri odabiru fotki nisam baš pametna'

14.08.2020 u 12:30

Bionic
Reading

HRT-ovu voditeljicu unatoč privatnim turbulencijama koje prolazi posljednjih tjedana ne napušta njezin vječno pozitivan duh i dobro raspoloženje. Svoje fanove je nasmijala posljednjom objavom u kojoj je pokazala više fotografija na kojima je 'uhvaćena' u nenamještenim pozama

'Moram vam priznati da zapravo najviše volim čudne fotke na kojima sam ispala smiješno, gledam u krivom smjeru, nešto brbljam, nešto je mutno.. Tako da možemo slobodno reći da pri odabiru fotki nisam baš pametna', poručila je Doris Pinčić pored fotografija na kojima reklamira novu trgovinu u četvrtak otvorenu u Zadru.

Već u petak ujutro zgodna Zadranka uskočila je spremno u svoju voditeljsku ulogu i u mini traper haljinici uz Mirka Fodora zablistala u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Doris je ovih dana ponovo pokazala brata Stipu. Poruka uz fotografiju mnoge je iznenadila ali i nasmijala. Voditeljica je nahvalila brata i priznala da je on tip koji njoj, mami i sestrama kupuje uloške. 'Frajeri koji kupuju uloške bez problema... Samo da potvrdim.. Ima takvih. S obzirom na to da je odrastao uz dvije sestre moj brat doktorirao je tematiku i točno zna koji su dnevni, koji noćni i bez problema nabavlja zalihe uložaka za 'one dane'. I odmah u paketu da razočaram - zauzet je', napisala je Doris.