DRUGA VREMENA

Doris Dragović jednom se fotkom vratila davno u prošlost i probudila drage uspomene

10.02.2023 u 10:58

Bionic
Reading

Otkako se davnih dana pojavila na glazbenoj sceni, Doris Dragović jednako je oduševljavala što glasovnim sposobnostima, što nevjerojatnom ljepotom zbog čega su je odmah proglasili jednom od naših najljepših pjevačica

Tamna, kovrčava kosa, koja joj je kao griva uokvirila nježno lice, zaštitni je znak splitske pjevačice Doris Dragović još od najranije mladosti, a upravo je taj adut vješto iskoristila tijekom svoje dugogodišnje karijere.

Zbog svog izgleda, ali i nevjerojatnih glasovnih sposobnosti, Doris Dragović od prvog je pojavljivanja dobila svoju vjernu vojsku obožavatelja, koji i danas prate apsolutno sve što ona radi.

Stoga ne čudi da je njezina posljednja objava na službenom Instagram profilu izazvala pravu buru oduševljenih reakcija. Naime, Doris je ovoga puta odlučila sa svojim najvjernijim pratiteljima podijeliti jednu svoju fotografiju iz davne prošlosti.

  • +3
Doris Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Crno-bijeli portret splitske pjevačice, na kojem Doris ozbiljna lica pozira fotografu, oduševila je sve, pa komplimenata nije nedostajalo, baš kao ni emotikona crvenog srca. 'Prelijepa bila i ostala', 'Najlipša ikad', 'Te divne pametne oči', 'Lutka lijepa'...