'KAD SE DUŠE SPOJE'

U braku su 33 godine: Doris Dragović objavila jednu od rijetkih fotografija sa suprugom

03.01.2023 u 09:21

Bionic
Reading

Iako o svom privatnom životu nerado govori, splitska pjevačica ipak povremeno svojim obožavateljima da bar mali uvid u njega. Sada je tako objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom, s kojim je u braku od 1990. godine

'Kad se duše spoje', piše u najnovijoj objavi splitske pjevačice Doris Dragović, a pored toga ostavila je i dva emotikona srca - jedno u crvenoj i jedno u plavoj boji. A tko je njezina srodna duša, jasno je čim pogledate objavljenu fotografiju, na kojoj Doris na nekom događanju u Splitu nasmijana pozira sa suprugom Marijem Budimirom.

Doris Dragović i Mario Budimir jedan su od najpoznatijih, ali i najdugovječnijih parova s estrade, no isto su tako izrazito samozatajni kada je njihov privatni život u pitanju. Stoga ne čudi da su se mnogi iznenadili što je Doris objavila ovu fotografiju.

Njihova ljubav rođena je 1989. godine, a prvi susret dogodio se u kafiću na plaži Obojena u Splitu. 'Rekli bi ljudi, ljubav na prvi pogled. Ja bih pak dodala da to ne postoji, jer na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lijepo što se zove ljubav događa se polako kasnije, kroz vrijeme...', priznala je svojedobno poznata pjevačica.

  • +2
Doris Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Veza je okrunjena brakom u travnju 1990. godine u crkvi svetog Ante na Poljudu, a svadbeno slavlje priredili su u splitskom restoranu Mak. Splitska pjevačica i vaterpolist Mario Budimir u rujnu te iste godine postali su roditelji sina Borne, koji je ostao jedinac.

O svom se suprugu jednom prilikom raspričala i imala je samo riječi hvale: 'Moj je suprug moj vjetar u leđa. Uvijek mi je savjetnik, ima jedinstvenu intuiciju i golemu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savjet i snagu. Vjerujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati.'