NEKA DAVNA VREMENA

Doris Dragović objavila jednu od rijetkih fotografija sa sinom

16.01.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Za nju je obitelj svetinja, stoga ne treba čuditi da je svih ovih desetljeća, koliko je Doris Dragović dijelom estrade, čuvala sina i supruga od znatiželjne javnosti

Iako o svom privatnom životu nerado govori, splitska pjevačica Doris Dragović ipak povremeno svojim obožavateljima da bar mali uvid u njega. Ovoga je puta na Instagramu, gdje je u posljednje vrijeme poprilično aktivna, objavila fotografiju na kojoj je sa suprugom Mariom Budimirom, ali i njihovim sinom jedincem Bornom.

Fotografija je nastala davno u prošlosti, kada je Borna još bio beba, a ono što upada u oko neopisiva je sreća i osmijesi na licima sretnih roditelja - Doris Dragović i Marija Budimira.

Sina Bornu, Doris i Mario, dobili su u rujnu 1990. godine, nekoliko mjeseci nakon svog vjenčanja u crkvi sv. Ante na splitskom Poljudu. Ono na čemu su od njegovog rođenja inzistirali oboje bilo je da će Borna Budimir odrastati daleko od svjetala reflektora, u čemu su na kraju i uspjeli.

  • +2
Doris Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Ono što je zanimljivo je da Borna nije krenuo ni majčinim pjevačkim, ali ni očevim sportskim koracima. Njegov otac bio je uspješni vaterpolist, a Bornu Budimira, kako je prikazano prije nešto više od godinu dana u jednom videu na YouTubeu, očarala je filozofija.

Izvor: Društvene mreže

Živi u Splitu gdje je završio Filozofski fakultet, samozatajan je i ne bavi se javnim poslom, a kao dvogodišnjak se pojavio u maminom spotu za pjesmu 'Dajem ti srce'.