U NAJDRAŽEM KRAJU

Donna Vekić vratila se svojoj omiljenoj dječjoj aktivnosti

19.03.2020 u 15:28

Bionic
Reading

Strah koji sa sobom po cijeloj planeti sije koronavirus nije zaobišao ni tenis. Naša najbolja tenisačica nakon odgođenog je natjecanja u Palm Springsu, poslušala je stručnjake i povukla se u izolaciju. Doputovala je u Hrvatsku i sad je u društvu svoje obitelji

'Budući da su sve teretane zatvorene, vratila sam se svojoj omiljenoj dječjoj aktivnosti!', opisala je Donna Vekić fotografiju na kojoj je vidimo kako rola. Društvo joj pravi mlađi brat Bruno također sportaš koji se bavi nogometom. I dok su joj neki poručivali da tako treba, da uživa u Osijeku i svježem zraku, neki su je pitali zašto nije doma u izolaciji.

Donna vrijeme krati i šetnjom u prirodi, odjevena u dugačku zimsku jaknu, šiltericu i sunčane naočalete druženju sa svojom obitelji i najbližim prijateljima. 'Samoizolacija u prirodi. Provodim vrijeme s obitelji. Ostanite na sigurnom', poručila je plavokosa Osječanka kojoj boravak u rodnoj Slavoniji itekako godi.

View this post on Instagram

Sun, coffee and Hicky 🤩

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Podsjetimo, u tenis se zaljubila kao desetogodišnjakinja kad se i okitila zlatom na državnom prvenstvu za pionire do 12 godina. To smatra i svojom prekretnicom. Tada je pala konačna odluka da će postati profesionalka u sportu. 'U svemu što radim želim biti najbolja, pa tako i u tenisu. To me je uvijek vodilo, motiviralo i poticalo da idem dalje', izjavila je ranije za Večernji list.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa