DOBAR PROVOD U RUSIJI

Donna Vekić pokazala zašto je smatraju jednom od najljepših tenisačica današnjice

13.02.2020 u 10:48

Bionic
Reading

Naša tenisačica Donna Vekić trenutno se nalazi u Sankt Petersburgu, gdje je prisustvovala na turniru St.Petersburg Ladies Trophy, povodom kojeg je u tamošnjem hotelu Four Seasons Lion Palace St. Petersburg održana i glamurozna zabava, na kojoj je zablistala i ona sama

U Sankt Petersburgu trenutno se održava ženski turnir St. Petersburg Ladies Trophy, a na kojem sudjeluje i naša Donna Vekić. Kako se provodi i što radi u ruskom gradu, Donna Vekić je pokazala i na svom Instagram profilu, otkrivši ujedno i dijelić glamurozne zabave održane u tamošnjem hotelu Four Seasons Lion Palace St. Petersburg.

Na objavljenoj fotografiji Donna pozira s Belindom Benčić, švicarskom tenisačicom slovačkog porijekla.

Za tu prigodu Donna je odabrala haljinicu hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, koja je šljaštećim dijelom istaknula njezino tijelo, ali i u prvi plan stavila njezine duge noge. Uz haljinu iz kolekcije LeiLou, točnije model Raine čija je cijena 3999 kuna, tenisačica je odabrala sandale s tankim remenčićima oko zgloba i prstiju na visoku potpeticu s potpisom Stuarta Weitzmana.

Donna Vekić posljednjih je mjeseci, osim zbog tenisa, novinske stupce punila prvo zbog prekida dugogodišnje veze s tenisačem Stanislasom Wawrinkom, a potom i zbog navodne veze s nogometašem Dinama Brunom Petkovićem.

  • +8
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: AFP7 / Zuma Press / Profimedia