'VOLIM KAD MI JE KOSA U KADRU'

Donald Trump progovorio o svojoj prehrani, frizuri i tvitanju

29.01.2018 u 11:14

Bionic
Reading

Aktualni američki predsjednik u razgovoru s poznatim televizijskim voditeljom Piersom Morganom otvoreno je progovorio o nekim od najintimnijih stvari, pa je tako priznao kako se ne namjerava odreći nezdrave hrane, a dotakao se i svoje prepoznatljive frizure

Nakon što je u Švicarsku doputovao sam bez pratnje svoje supruge Melanije Trump, američki predsjednik Donald Trump odradio je i svoj prvi javni intervju izvan domovine. Britanskom novinaru Piersu Morganu odgovorio je tada na neka pitanja koja mnoge zanimaju, a jedno od njih bilo je kako i koliko koristi društvene mreže, odnosno najdraži mu Twitter.

'Uglavnom ga koristim dok sam u krevetu ili tijekom doručka i ručka. Generalno govoreći zapravo najviše vremena za korištenje Twittera imam rano ujutro jer kasnije kreću moje obveze i onda sam prezaposlen', rekao je kontroverzni političar koji bi tijekom 2018. trebao stići i u službeni posjet Velikoj Britaniji, a kojim se povodom već najavljuju veliki prosvjedi.

  • +43
Sva lica Donalda Trumpa Izvor: Reuters / Autor: JONATHAN ERNST

Iako ga je voditelj upitao brine li ga to i kakvo je njegovo stajalište, Trump je žestoko uzvratio kao sudeći po broju pisama i poruka koje dobiva od obožavatelja iz Velike Britanije zaključuje kako je u toj zemlji ipak jako popularan.

Osim toga predsjednik je razgovarao i o nadolazećem kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle. 'Želim im svu sreću, zaista im želim da budu sretni. Izgledaju kao vrlo skladan par', kazao je o novopečenim zaručnicima, a onda dodao kako još uvijek nije dobio pozivnicu za njihovo vjenčanje.

Nakon toga na red je stigla i tema predsjednikove prehrane, te je voditelja zanimalo planira li Trump prestati jesti fast food.

'Ne, ne želim to promijeniti. Mislim da jedem dobro, obroke mi spremaju neki od najboljih svjetskih kuhara. Zdrav sam iako ponekad jedem nezdravu hranu, ali mislim da zapravo jedem jako dobro', zaključio je 71- godišnjak, a kasnije je došao i ne temu svoje frizure.

U jednom trenutku Trump je čak rekao kamermanu da može slobodno približiti sliku i snimiti njegovu kosu iz bližeg kadra. 'Možete li malo spustiti kameru, volim kad mi je kosa u kadru', kazao je američki vođa i potom zaključio: 'Ljudima je teško povjerovati da je to moja kosa, ali je'.

Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: KEVIN LAMARQUE