iskrena velolučanka

Domenica: 'Obožavam ih i slušam, ali stvarno se nisam vidjela kao pjevačica Magazina'

07.09.2020 u 22:43

Bionic
Reading

Pjevačica je trebala imati super ljeto po broju koncerata i po angažmanima, poput mnogih svojih kolega, no proteklih mjeseci se, kaže, odmorila, jer su joj zadnje tri godine bile godine bile ispunjene obavezama i putovanjima. Uzdanica hitmejkera Tončija Huljića pričala je o tome kako se odlučila za pjevačku karijeru, je li je bilo strah Tonča Huljića i kakvog dečka bi voljela imati

'Više nisam ni znala gdje sam ostavila stvari, da li su u Zagrebu, Splitu, Korčuli... Dobro mi je došao taj period da se resetiram, ali ipak mi je sad malo prevelika pauza', rekla je Domenica za 24sata. Prisjetila se vremena kad se bavila modelingom.

'Prezanimljivo mi je bilo upoznat sve te cure koje su stvarno bile profesionalne. Na posebnoj prehrani, pazile su na svaku kaloriju. Ja sam sve suprotno od toga. Kad je bio defile zaboravila sam izaći na njega jer sam stalno nešto ‘ćokala’ u backstageu. Ali bilo mi je to super iskustvo i vjerojatno nešto što nikad neću ponoviti', izjavila je.

Mlada zvijezda iz 'tvornice talenata' Tončija Huljića oduvijek se, kaže, divila radu hitmejkera.

'Voljela sam sve što radi, ali nikad nisam razmišljala u tom smjeru 'ja bih s njim voljela raditi'. Nikad nisam htjela biti pjevačica. Nisam mislila da ću se baviti ovim profesionalno. Ali nekako sve mi se tako poklopilo da sam ipak se upustila u to. Tonči me već par puta prije Ivana pitao: 'Oćeš li krenuti, oćeš li da nešto radimo'. Meni je to uvijek bila panika, nekako nisam bila spremna na to. Možda sam bila još mlada pa mi je to nekako sve bilo previše. Ali kako sam nekako sa strane dobivala to iskustvo i sigurnost što sam odradila stvarno puno gaža, kad me Ivan pitao promislila sam 'ajde ovo je već drugi put da me netko pita. Nije mi problem pjevati, možda će mi najveći problem biti davati intervjue. I kako ću sad doći pred ljude koji će pitati koja je ovo Domenica. Kao što ću tim ljudima reći'. To mi je bila najveća panika, to cijelo ljeto, jer nisam znala što me čeka. S nastupom na Splitskom festivalu dobila sam toliku neku pozornost na koju nisam navikla. U jednu ruku je sve to bilo stresno, nositi se sa svim tim, ali nekako sad mi je toliko prirodno i uopće ne razmišljam o tome. Sad mi je to dio posla, nekako mislim da sve dolazi s vremenom i iskustvom', priznaje pjevačica.

Mnogi su nagađali da će upravo ona biti nova pjevačica Magazina kad se pojavila na sceni. 'Moja prva pjesma je bila samostalna, i nekako nikad iskreno nisam o tome razmišljala niti se to u našem timu postavljalo pitanje hoću li ja ići u Magazin. Kad sam krenula samostalno nije uopće bilo smisla da se nakon samostalne karijere vraćam u grupu. Obožavam ih i slušam i danas, kad god mogu idem na njihove koncerte, ali stvarno iskreno nije da sam se vidjela kao njihova pjevačica', priznaje.

Za sebe smatra da je dosta prizemna, normalna, pa bi voljela imati nekog normalnog, iskrenog i pristupačnog dečka. 'Što se tiče izgleda, naravno da svi primijetimo kako tko izgleda, ali zapravo mi je puno bitnije da s nekim klikneš na nekoj mentalnoj razini', ističe Domenica.

View this post on Instagram

🦄

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on