otkrila detalje

Domenica o dečku i kumi Hani Huljić: 'Kada dođem s puta, ona i Alba su mi prva stanica'

22.12.2023 u 20:12

Bionic
Reading

Mlada Korčulanka već deset godina ljubi odvjetnika Ivana Bačića, s kojim je ovih dana uživala na Adventu u Zagrebu, gdje su se družili i s njezinom najboljom prijateljicom i vjenčanom kumom Hanom Huljić Grašo

Domenica Žuvela je ispričala da je izdvojila dva dana kako bi došla s prijateljima i dečkom na zagrebački Advent. Misli da je izbor hrane i pića vrlo šarolik i da svatko može pronaći nešto za sebe. Ona je uživala u kuhanom vinu i fritulama na kućici svojih bliskih suradnika i prijatelja Huljića. Na prijatelje, kaže, gleda kao svoju obitelj, a odlazak na Korčulu kod obitelji 'odmah povezuje s Božićem i lijepim trenucima za pamćenje'.

Na zagrebačkom Adventu pridružio joj se i dečko odvjetnik Ivan Bačić. Još uvijek, kazala je, nema potrebu za javnim eksponiranjem svog dečka, privatnog života i svoje najveće sreće. Na društvenim medijima trudi se dijeliti sadržaj koji njoj odgovara, a privatan ostavlja privatnim. Domenica priznaje da joj je lijepo što se uspjela vidjeti s Hanom Huljić Grašo i otići na adventsku kućicu njezina brata Ivana.

Na njihovo prijateljstvo i druženje nije utjecalo to što Hana ima dijete, druže se kao i prije. 'Kada dođem s puta, ona i Alba su mi prva stanica kojima se rado dođem javiti. Hanu gledam kao na svoju sestru, a pogotovo sada kad ima svoju kćer Albu. Ja sam osoba koja najviše voli poklanjati, a i malenoj Albi sam spremila poklon', rekla je pjevačica za Večernji list.

  • +3
Domenica Žuvela Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX