veliko slavlje

Dom prepun ljubavi: Milena i Frano Lasić imaju poseban razlog za veselje

29.11.2022 u 17:12

Bionic
Reading

Beogradska umjetnica i naš proslavljeni glumac i pjevač nisu skloni pokazivanju svog privatnog života na Instagramu. Većinom su fokusirani na svoj posao, on glumački, a ona umjetnički, no danas je za njih veliki dan budući da slave 2. rođendan svog sina

Milena Lasić i Frano Lasić 2020. godine dočekali su sina Nikolasa. Beogradska umjetnica dječaka je rodila putem carskog reza na današnji dan, a prije nego ga je donijela na svijet, dobila je koronu pa je praktički bila zaražena i za vrijeme porođaja. Na sreću, sve je dobro prošlo, peta godišnjicu Lasići su okrunili dolaskom prvog zajedničkog djeteta koje im je uljepšalo život.

Danas slave njegov 2. rođendan. Ponosna mama pohvalila se s videima i fotografijama ugođaja iz njihovog doma i jednom od prije na kojoj pozira s nekoliko mjeseci starim mališanom dok ga hrani. U komentarima je otkrila da joj je bilo 'zadovoljstvo pripremati dekoraciju i iznenađenja za svoje najdraže te da jw ni jedna naručena torta ne bi ovako radovala kao ova koju je pravila i smišljala. Smatra da se na taj način i kod djece usadi lijep odnos prema životnim radostima i da nije sve u novcu, mnogo je u ljubavi i trudu'.

Podsjetimo, umjetnica je Franina četvrta supruga, no to kao i tri desetljeća razlike u godinama usprkos brojnim komentarima, nimalo je ne uzrujava. Vjenčali su se u listopadu 2015. godine nakon nekoliko tri godine veze, a da je riječ o pravoj ljubavi pokazuje i to da se glumac i glazbenik zbog Milene preselio u Beograd.

Iz prošlih brakova ima troje djece. S prvom suprugom Majom Nikšić ostao je u dobrim odnosima, a zajedno imaju sina Janka. S Ljiljanom iz Beograda brak je potrajao samo 21 dan, a sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik oženio se 1993. godine i imaju kćer Linu i sina Luku.

Milena i Frano Lasić Izvor: Cropix / Autor: CROPIX