uskoro će fešta

Frano Lasić i njegova supruga privatni život skrivaju za sebe, ali su novom fotografijom najavili njima poseban dan

25.10.2022 u 14:19

Bionic
Reading

Naš proslavljeni glumac i glazbenik i njegova supruga, Milena, nedavno su sa svojim sinčićem guštali na odmoru u Italiji. Beogradska umjetnica je na svom Instagram profilu objavila više fotografija s kojima je pokazala koje su lokacije posjetili i kako provode vrijeme, a pratitelje su posebno oduševili prizori s malenim Nikolasom koji je ukrao svu pozornost. Sada su spremani za novo slavlje

Za koji dan, točnije 29. studenog Milena i Frano Lasić će proslaviti drugi rođendan sina Nikolasa. Ponosna mama to je najavila uz prizor s prošlogodišnjeg slavlja njihovog nasljednika. Otkrila je da su mu napravili tortu s pilićima.

Podsjetimo, maleni je prvo dijete karizmatične beogradske umjetnice i četvrto dijete dubrovačkog šarmera. Frano i Milena inače se u javnosti ne pojavljuju često, a svoj privatni život baš i ne dijele na Instagramu. Vjenčali su se u svibnju 2015. godine. Prije negoli su se odlučili ozakoniti vezu, proveli su tri godine u ljubavnoj vezi.

On je zbog nje preselio u Beograd gdje gdje radi na nizu projekata te gradi lijep obiteljski život. Nakon rođenja sina izjavio je da se i on osjeća kao da se opet rodio. Frani je Milena četvrta supruga.

Prvi put se ženio s Majom Nikšić, a iz tog braka ima 35-godišnjeg sina Janka. S Beograđankom Ljiljanom oženio se 1983. godine, ali se brak raspao nakon manje od mjesec dana, a 1993. po treći put uplovio je u bračnu luku sa Živom Stupnik. Dobili su dvoje djece, danas 21-godišnju kćer Linu i dvije godine mlađeg sina Luku.

Milena i Frano Lasić Izvor: Cropix / Autor: CROPIX