GLAZBENA LEGENDA

Dolly Parton priznaje da iz kuće nikad ne izlazi bez šminke i frizure, a evo i zašto

08.12.2020 u 15:06

Bionic
Reading

Planetarno popularna country pjevačica Dolly Parton u javnosti je tijekom svoje dugogodišnje karijere stvorila sliku famozne plavuše koja je u svakoj prilici pomno dotjerana. Gotovo da nema situacije u kojoj ova 74-godišnjakinja nema na sebi pomno složenu frizuru i jaki make-up, a sada je otkrila i zašto

U novom intervjuu za magazin Marie Claire, 74-godišnja legenda country glazbe Dolly Parton govorila je o svojoj karijeri, glazbi, ali i izgledu koji joj je zasigurno pomogao na samim počecima.

Poznate obline, vitki struk, natapirana platinasto plava kosa, jaki make-up na očima i usnama postali su s godinama njezin svojevrsni zaštitni znak.

Toga se nije odrekla ni pod stare dane, pa sada otkriva da se i dalje svakodnevno dotjera kada ustane iz svog kreveta. 'Jednostavno uvijek moram biti spremna. Spremna za izlazak na ulicu. Ne propuštam ujutro napraviti frizuru i staviti šminku na lice', rekla je Parton pa dodala:

  • +4
Dolly Parton Izvor: EPA / Autor: TRACEY NEARMY

'Zamislite da nas zadesi potres i da moramo izjuriti na ulicu. Moram biti spremna za sve te nepredvidljive situacije. Biti spremna za odlazak u bolnicu ako se razbolim ili doživim neku nesreću'.

Autorica hita 'Jolene’ tvrdi kako se uređuje isključivo zbog sebe same.

‘Izuzetno sam zadovoljna svojim izgledom. Dobro se osjećam u vlastitoj koži i volim to pokazati svima. Ne smetaju mi moje godine ni starenje. U principu, najviše se dotjeram radi sebe, a ne radi drugih ljudi’, zaključila je Dolly.