radno ali u lijepom kraju

Dok se Mateo Kovačić priprema za utakmicu s Češkom, evo što radi njegova Izabel

18.06.2021 u 11:45

Bionic
Reading

Naša nogometna reprezentacija u petak u 18 sati igra s Češkom iznimno bitnu utakmicu na Europskom prvenstvu. Izabranici Zlatka Dalića odradili su trening na Hampden Parku u škotskom Glasgowu, a njihove supruge su uz njih u mislima. Izabel Kovačić je na svom Instagramu pokazala kako ona provodi vrijeme

U Instagram storyjima Izabel Kovačić je pratiteljima pokazala više fotografija i videosnimaka na kojima se može vidjeti da trenutno boravi u morskim krajevima te da ove dane provodi radno. Naime, Izabel sa sa svojim suradnicama ovih dana snima novu kampanju za svoj modni brendi Lunilou.

Britanski mediji nedavno su se raspisali o suprugama i djevojkama hrvatskih nogometaša. Izabel su opisali riječima 'Hrvatska Shakirina dvojnica' i dodali su da je osnivačica i vlasnica tvrtke koja prodaje organske proizvode za bebe.

Izabel je pokazala i kako izgledaju njezina. Objavila je fotografiju s malenim Ivanom na krevetu uz opis 'jutarnje maženje'. Mlada mama koja je dječaka rodila sredinom listopada prošle godine uživa u svakom trenutku provedenom s mališanom.