NEODOLJIVI IVAN

On je tatin najdraži navijač: Uoči današnje utakmice, Izabel Kovačić pohvalila se osmomjesečnim sinom

13.06.2021 u 09:09

Bionic
Reading

Iako su, otkako su postali ponosni roditelji malenog Ivana, fotografije na kojima bi se vidjelo njegovo lice prava rijetkost, Izabel Kovačić ovoga je puta napravila iznimku i na dan kada je njezin sinčić napunio osam mjeseci, pohvalila se svojim neodoljivim nasljednikom

'Osam mjeseci. Moj svijet!' Riječi su to koje je Izabel Kovačić kratko i jasno napisala pored fotografije na kojoj se nalazi njezin osmomjesečni sinčić Ivan. Neodoljivog osmijeha i izrazito plavih očiju, Ivan Kovačić gleda u kameru iznad sebe, odjeven u, naravno, Lunilou kompletić.

Maleni Ivan napunio je osam mjeseci upravo na dan kada naša nogometna reprezentacija, a u kojoj je i njegov otac Mateo Kovačić, igra svoju prvu utakmicu na ovogodišnjem Europskom nogometnom prvenstvu i to protiv Engleske.

Zasigurno će u mislima sa sinom i suprugom Kovačić trčati danas terenom, pokušavajući s timom izvoljevati prvu pobjedu.

A da je doista neodoljiv pokazali su i komentari ispod objave poznatih Hrvatica. Tia Mamić, Ivana Vida, Adriana Đurđević, Josipa Perišić, Iva Radić, Mirela Forić Srna ostavile su zaljubljene emotikone, ali i riječi poput: 'Bože slatkoće' i 'Najbolja i najslađa beba'.

Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia