druženje s kćerkom

Dok bivši Ben uživa s novom djevojkom, Jennifer brine za njihovu djecu

23.08.2017 u 19:44

Bionic
Reading

Iako je trenutno prilično zatrpana obavezama oko snimanja serije i filma, Jennifer Garner, koja se krajem travnja razvela od glumca Bena Afflecka, za njihovo troje djece uvijek ima vremena. Ovaj put najmlađu je kćerku, osmogodišnju Seraphinu, pratila na trening penjanja u centar Rockreation u Los Angelesu

Crnu sportsku kombinaciju, najjednostavniju majicu i tajice, uz konjski rep i traku za kosu, Jennifer Garner je 'razbila' plavim tenisicama. Lice je zaštitila golemim sunčanim naočalama dok je kćerku Seraphinu pratila na trening penjanja u Los Angelesu.

  • +2
Jennifer Garner s kćerkom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Garner trenutno radi na animiranoj televizijskoj seriji za djecu 'Ljama ljama', u kojoj glas posuđuje mami ljami. Serija se temelji na popularnim knjigama Anne Dewdney, čije su obožavatelji i djeca Jennifer Garner. Glumica, koju su proslavile uloge u ratnoj akcijskoj drami 'Pearl Harbor' i također akcijskoj seriji 'Alias', posuđuje glas i u crtiću 'Amusement Park', koji izlazi 2018.

Od glumca Bena Afflecka razvela se u travnju 2017., nakon deset godina braka, pri čemu su se dogovorili da će zajednički sudjelovati u svemu vezanom za odgoj troje njihove djece, Seraphinu, Violet (11) i petogodišnjeg Samuela.

Afflecka se, međutim, već neko vrijeme nije vidjelo s djecom. Jennifer, moguće, nije oduševljena njegovom novom vezom s televizijskom producenticom Lindsay Shookus, osobito nakon što je u javnost izišla informacija da je u pitanju njegova dugogodišnja ljubavnica s kojom sada napokon otvoreno može i uživati.

  • +5
Ben Affleck i Lindsay u New Yorku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia