OD 6. DO 10. LISTOPADA

Događanja se vraćaju na velika vrata: Prestižnu izložbu nisu propustile ni poznate Hrvatice

06.10.2020 u 23:26

Bionic
Reading

Da hrvatska kulturna scena ne spava bilo je jasno vidljivo večeras u intimnom ambijentu Dežmanove ulice 1 u Zagrebu gdje se hrvatskoj publici predstavila berlinska galerija Société

Od večeras, iduća četiri dana, ljubitelji umjetničke scene doći će na svoje budući da je u Zagrebu, točnije u Dežmanovoj ulici 1, berlinska galerija Société odlučila hrvatskoj publici predstaviti radove umjetnika svjetskog glasa. Izložbu sačinjavaju 12 pomno odabranih radova Trishe Baga, Petre Cortright, Kaspara Müllera, Jeanette Mundt, Bunny Rogers, Timura Si-Qina, Ned Vene i Lu Yanga.

Zbog epidemiološke situacije na večerašnjem otvaranju bio je tek određeni broj uzvanika, a među njima su se našle i neke dobro poznate dame. Izložbu je sa zanimanjem pogledala Đurđa Tedeschi, koja ni ovoga puta nije propustila pokazati svoj modni izričaj, a bila je tu i Borna Kotromanić.

Na društvenim događanjima rijetko imamo prilike vidjeti Martinu Bienenfeld, direktoricu Turističke zajednice grada Zagreba, koja je i popričala s nekim umjetnicima.

Izložba se može pogledati do 10. listopada svaki dan od 12 do 22 sata.

  • +6
Otvorena izložba berlinske galerije Societe Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL