PUN POGODAK

Rođendanska proslava u Istri i dalje traje: Lejla Filipović u genijalnoj haljini koju ćete poželjeti imati i u svom ormaru

06.10.2020 u 20:29

Bionic
Reading

Uoči svog sutrašnjeg rođendana, kada će na torti puhnuti u 44 svjećice, bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović, sa svojim najboljim prijateljicama uživa u nezaboravnom provodu u Istri

Osim haljine na volane u pastelnim bojama, Lejla Filipović u svoj je kofer spremila još nekoliko 'aduta'. Za svoj rođendanski tjedan, koji s prijateljicama provodi u Istri, spakirala je zanimljive kombinacije, a nama je za oko zapela posljednja.

Pozirajući na suncu, uz tamnozelena vrata, ali i uz more, Lejla Filipović odlučila se za jednostavnu, ali skroz stajliš kombinaciju. Uz lakirane crne combat čizme, bivša missica odjenula je crnu haljinu s neobičnim bijelim printom.

Riječ je o modelu košulja-haljine, koja se veže u struku, a koja ističe noge zbog svog kroja koji je s prednje strane kraći, dok se iza spušta do listova. Haljinu je kupila u jednom concept storeu, no riječ je o modelu iz kolekcije Silviana Heacha i čija je cijena za britansko tržište tisuću kuna. Umjesto orginalne trake koja dolazi uz haljinu, Lejla je stavila crni kožni remen.

Kosu je raspustila da pada, a na usne je nanijela crveni ruž koji joj izvrsno pristaje. Cijelu kombinaciju upotpunila je torbicom s hrvatskim potpisom, a riječ je o torbicama Mucca. Haljina je još jednom istaknula njezinu vitku figuru na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

Lejla Filipović Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram