BAŠ KAO JARED LETO

Dobro se našalila na svoj račun: Courteney Cox oduševila posljednjom transformacijom

03.06.2019 u 13:41

Bionic
Reading

Pratitelji na Instagram profilu omiljene Monice Geller iz 'Prijatelja', još uvijek ne mogu doći sebi od smijeha, nakon što je slavna glumica, pomoću jedne od mobilnih aplikacija, napravila transformaciju u svog kolegu, kojem doista neodoljivo nalikuje

Nakon što su Jared Leta obožavatelji, ali i poznate kolege, prozvali da u posljednje vrijeme ima istu frizuru kao i Courteney Cox, slavna glumica odlučila je 'uzvratiti udarac'. Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju koju je napravila pomoću jedne od mobilnih aplikacija, i s njome nasmijala sve.

Riječ je o aplikaciji koja je Courteney Cox 'nacrtala' brkove i bradu, te je ona na njoj doista neodoljivo nalikovala na svog slavnog kolegu. Uz fotografiju napisala je 'danas se osjećam kao Jared Leto'.

Njezin humor oduševio je sve, a osobito njezine kolege koji nisu mogli prestati sa smijanjem. Komentare su joj ostavili Lisa Kudrow, Gwyneth Paltrow, ali i bivši suprug David Arquette. Ono što je posebno sve iznenadilo komentar je bivšeg supruga njezine najbolje prijateljice Jennifer Aniston, Justina Therouxa, koji je stavio tek tri emotikona koja 'umiru od smijeha'.

Sam Jared Leto još se nije oglasio oko cijele priče.

  • +10
Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia