'PAO' JE I NETFLIX

Dobro je unovčila svoju vezu sa Cristianom Ronaldom: Georgina Rodriguez dobila ponudu koja se ne propušta

15.04.2021 u 18:18

Bionic
Reading

Nakon niza modnih kampanja, prilika da bude zaštitno lice najpoznatijim brendovima današnjice, zaručnica Cristiana Ronalda i majka njegove najmlađe kćeri Alane Martine, dobila je ugovor sa trenutno vjerojatno najpoznatijim streaming servisom

Uz fotografiju, na kojoj ima osmijeh od uha do uha, ali i kratki video na kojoj joj je Netflix poželio dobrodošlicu u 'njihovu obitelj', Georgina Rodriguez nije mogla napisati ništa više od ovog: 'Vrlo sam uzbuđena i sretna zbog ovog novog projekta. Hvala vam obitelji!'

Ako možda nekome i nije jasno o čemu se tu točno radi, dovoljno je reći da je Netflix najavio nove španjolske serije, a među njima i docu-reality show čija je glavna zvijezda zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez. Ideja je da kamere prate influencericu i Instagram zvijezdu danima i to prikažu putem svog streaming servisa.

Sretnom vijesti, o uspjehu atraktivne zaručnice, na svom se Instagram Storyju pohvalio i sam nogometaš Cristiano Ronaldo.

To je definitivno veliki uspjeh za atraktivnu Argentinku, koja je zahvaljujući svom izgledu, ali ponajviše svojoj vezi sa jednim od najboljih i najpopularnijih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom, dobila brojne unosne ugovore s najpoznatijim modnim kućama i brendovima.

  • +6
Georgina Rodriguez Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI