ZAHVALNA NA SVEMU

Georgina Rodriguez pokazala luksuz u kakvom uživa u privatnom avionu, a onda se pohvalila naslovnicama koje krasi

23.03.2021 u 12:26

Bionic
Reading

Zaručnica nogometaša Cristiana Ronalda ponovno je krenula na put, ovoga puta sa njegovo četvero djece, od kojih je najmlađa Alana Martina njihovo zajedničko dijete. Ekipa se ukrcala na privatni avion i krenula u, za sada, javnosti još uvijek nepoznatom smjeru, a Georgina Rodriguez fotografijama je otkrila u kakvoj raskoši živi, zahvaljujući svom slavnom partneru

Odjevena u crne uske traperice i bijelu majicu, Georgina Rodriguez udobno se smjestila u kožno sjedalo privatnog aviona i ispružila svoje noge u Guccijevim čizmama od teleće kože na naslon. Riječ je o modelu s vrtoglavom visokim debelim petama, čija je cijena oko 7.500 kuna, a uz koje je uparila crvenu lakiranu Hermes Birkin torbu od krokodilske kože.

Inače, ove skupocjene torbice smatraju se najboljom modnom investicijom jer njihova popularnost godinama ne jenjava, a ovisno o modelu, koštaju od 25 do 250 tisuća dolara. Torbicu je Georgina položila uz prozor, a sve se savršeno uklopilo uz luksuz privatnog aviona kojim zaručnica Cristiana Ronalda putuje po svijetu.

Svijetla koža u kombinaciji s detaljima od mahagonija izgleda itekako luksuzno, a na takav luksuz od malih su nogu navikla i djeca Cristiana Ronalda - najstariji Cristiano Ronaldo Jr., blizanci Mateo i Eva, te najmlađa Alana Martina, koju je dobio upravo s Georginom.

  • +6
Georgina Rodriguez Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

A osim što se hvali impresivnom unutrašnjosti ovog privatnog aviona, Georgina je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila i ono na što je posebno ponosna, ali i, kako je napisala, zahvalna. Riječ je o naslovnicama modnih časopisa InStyle i SportWeek koje krasi upravo ona, a čijih je primjeraka kupila nekoliko za uspomenu.

No, najmlađi nisu bili pretjerano zainteresirani za njezin medijski uspjeh, provodeći većinu leta igrajući se sa svojim igračkama.