ustrajna je

Dobar start: Nevena Rendeli Vejzović pokazala kako se ona i suprug rješavaju kilograma koje su dobili na godišnjem

26.08.2020 u 11:53

Bionic
Reading

Nakon ljetovanja u Dalmaciji bivša HRT-ova voditeljica, a sada vlasnica PR agencije, vratila se u zagrebačku svakodnevicu. Kako je nedavno istaknula na društvenim mrežama, posljedice tog uživanja su vidljive pa je tako došlo vrijeme za nove promjene. Fanovima koje je to zanimalo, otkrila je kako izgledaju treninzi koje upražnjava sa suprugom Makom Vejzovićem

'Za sve koji pitaju, trčimo tri minute pa jednu hodamo. I tako dok ne istrčimo pet kilometara. Trudimo se svaki put trčati jednu dionicu više, idealno bi bilo tako sat vremena', poručila je Nevena Rendeli Vejzović u Instagram storyjima svojim sljedbenicima.

Neveni vježbanje ne pada teško. Poznata je po svojoj upornosti i dosljednosti. Nakon druge trudnoće odlučila se, rekla je, dovesti u red i posvetiti fizičkoj spremi i zdravlju. Tijekom karantene vježbala je s prijateljicom, glumicom Mirnom Medaković Stepinac no tijekom odmora, poput većine ljudi, bivša voditeljica se opustila i guštala u finim zalogajima.

'S obzirom na to da su mi se zaredale trudnoće, točnije jedna blizanačka i još jedna, sve u dvije godine, nakon što sam rodila Vitu imala sam želju što prije vratiti se u formu. No ne ide to onako kako mi zamislimo. Tijelo nakon poroda ima svoj period oporavka. Nije to mala stvar pa ipak treba pričekati nekoliko mjeseci prije nego može izdržati napore. Počela sam lagano vježbati kad je Vita imala dva mjeseca, a tek nakon ljeta, dakle nakon osam mjeseci, i ozbiljno trenirati', izjavila je ranije za tportal.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL