nikad te nećemo zaboraviti

Dirljiv oproštaj Davora Gopca od svog prerano preminulog kolege

13.12.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Bubnjar benda Psihomodo pop Tigran Kalebota iznenada je preminuo u ponedjeljak 11. prosinca, a glazbeni svijet i publika u cijeloj regiji ostali su bez teksta. Frontmen benda Davor Gobac na Instagramu se na osobito dirljiv način oprostio od svog kolege

Iza sjajnog punk-rock bubnjara ostaje velika ostavština koju je trideset i pet godina stvarao s grupom Psihomodo pop, kao i brojne uspomene prijatelja i fanova grupe u čijem će sjećanju zauvijek živjeti.

'Zbogom frend, nikad te nećemo zaboraviti!', napisao je Davor Gobac pored Tigranove fotografije s početaka njihove karijere. Upravo su njih dvojica s bas gitaristom Smiljanom Paradišem Šparkom, Nevenom Kepeskim i Brankom Banjeglavom 1982. godine formirali kultni bend. 

Zbogom frend nikad te nećemo zaboravit!! #tigi #psihomodopop

A post shared by dado (@dado.bobac) on

Menadžerica benda je otkrila uzrok smrti legendarnog rokera.

‘Tigran je preminuo od posljedica srčanog udara. Svi smo i dalje u šoku i teško nam je povjerovati da se ovo dogodilo. Tigran se nikada nije žalio na zdravstveno stanje i, koliko znam, nije imao nikakvih problema sa zdravljem. Tim više nas je ovo iznenadilo. Pogreb će biti u četvrtak u 16 sati na Krematoriju’, rekla je Lidija Balija za Dnevnik.hr.

  • +13
Davor Gobac Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić