traži se... agent 007

Višemjesečna potraga je završena: Je li ovo novi James Bond?

19.03.2024 u 09:30

Bionic
Reading

Bondovi obožavatelji sve su uzbuđeniji zbog novog filmskog nastavka o Bondu, a najzanimljivije pitanje koje se nameće upravo je kojem će glumcu pripasti ta povijesna uloga. 51-godišnji engleski glumac Idris Elba bio je apsolutni favorit publike, no već je nekoliko puta izjavio da neće biti sljedeći agent 007... Ipak, čini se da bismo već ovog tjedna trebali dobiti novog Bonda!

Odlaskom Daniela Craiga iz kultne franšize špijunskih filmova o Jamesu Bondu nametnulo se pitanje tko će biti idući agent 007. Mnoga su se velika glumačka imena nametala kao mogući nasljednici, a obožavatelji Jamesa Bonda konačno su otkrili kojeg bi glumca najviše voljeli vidjeti umjesto Craiga.

Kao moguće zamjene navodili su se Cillian Murphy, Simon Basset i Tom Hardy, no simpatije većine osvojio je 51-godišnji Idris Elba.

U istraživanju 2000 obožavatelja, svaki je peti rekao da bi on bio njegov izbor iako je trenutno prisutna ideja da bi novi glumac trebao biti nešto mlađi kako bi mogao više godina slijediti zahtjeve kultne franšize koja traži brojna odricanja, uključujući odbacivanje mnogih primamljivih ponuda. Premda su obožavatelji rekli svoje, mogli bi ostati razočarani jer je glumac prošle godine potpisao poveći ugovor s Netfixom za ulogu u trileru 'Luther: The Fallen Sun'.

'Radimo na televizijskoj emisiji oko 10 godina i stoga je prirodna ambicija da je prenesemo na veliko platno, pa smo ovdje s prvim filmom. Znate, mnogi ljudi govore o drugom liku koji počinje s J i završava s B, ali ja neću biti taj tip. Bit ću John Luther. Takav sam ja', rekao je glumac.

Izvori upućeni u stvaranje novog nastavka o Bondu otkrili su da su i obožavatelji i producentica Barbara Broccoli željeli da Elba bude novi Bond, no glumac je to navodno odbio predloživši neka druga imena koja bi se sjajno snašla u toj ulozi te je tako i sam 'neformalno' u procesu donošenja odluke.

I čini se da je odluka donesena te da će biti potpisana već ovog tjedna!

DailyMail prenosi da su se višemjesečna šuškanja o nasljedniku Daniela Craiga ispostavila točna te je Aaron Taylor-Johnson službeno dobio priliku glumiti Bonda. 33-godišnjak tek treba prihvatiti ulogu, ali ako to učini, postat će sedmi glumac u ulozi legendarnog britanskog tajnog agenta od lansiranja franšize 1962. godine.

'Bond je Aaronov posao, ako ga želi prihvatiti. Službena ponuda je na stolu i čekaju odgovor', stoji u izjavi izvora koji tvrdi da će glumac donijeti veliku odluku ovog tjedna.

Također, obožavatelji su naveli da bi u novom filmu voljeli vidjeti i neka nova imena, među kojima su Emilia Clarke, James Norton, Cillian Murphy, Emily Blunt i Helen Mirren, prenose strani mediji.

  • +5
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / STEWART COOK / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA