TIFFANY TRUMP

Dirljiva posveta 'zaboravljene' Trumpove kćeri: 'Danas ne bih bila gdje jesam bez tvoje bezuvjetne ljubavi'

13.05.2019 u 09:37

Bionic
Reading

Američki predsjednik nikada nije krio koliko je zahvalan svojoj bivšoj supruzi Ivani Trump, koja mu je rodila troje djece, no isto mišljenje nikada nije imao i o Marli Maples, zbog koje ga je Ivana i ostavila. Marla mu je rodila kći Tiffany, no s njom Donald Trump i nema pretjerano blizak odnos, kao što ima s ostalom djecom. Budući da su Tiffany Trump i Marla Maples većinu života provele same, ne čudi njihova bliskost

Iako mu je rodila kćer Tiffany, američki predsjednik Donald Trump s bivšom suprugom Marlom Maples i nije ostao u pretjerano dobrim odnosima. Za razliku od odnosa s njom, s prvom suprugom Ivanom Trump, koja mu je rodila kćer Ivanku i sinove Donalda Jr. i Erica, i danas je izrazito povezan i blizak, čak toliko da upravo nju često traži savjete.

S druge strane Tiffany Trump odrastala je daleko od oca, braće i sestara, samo uz majku Marlu, stoga ne čudi da su majka i kći postale izrazito bliske i povezane. Upravo svojoj majci Tiffany je zahvalna na svemu, a sada je to i javno svima dala do znanja.

Na svom Instagram profilu Tiffany je objavila zajednički fotografiju s majkom, na kojoj su njih dvije i jednako odjevene - u crne hlače i ružičaste kožne jakne. Uz fotografiju Tiffany Trump napisala je majci i dirljivu posvetu povodom Majčinog dana:

  • +6
Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Hvala ti što si uvijek tu za mene i što me vodiš kroz život. Danas ne bi bila gdje jesam bez tvoje bezuvjetne ljubavi! Volim te!'