LJUBAV ŽIVOTA

Dirljiva posveta Matije Vuice voljenom Juri: 'Cijeli život u jednu suzu stane'

11.01.2024 u 11:49

Bionic
Reading

Od kad je iznenada u 66. godini života preminuo njen životni partner, glazbenik Jurica Popović, naša dizajnerica iznalazi načine kako se nositi s velikom tugom i prazninom. Osim podrške najbliskijih osoba pomažu joj i sjećanja na ono što kroz skoro pola stoljeća proživjela s ljubavi svog života

Matija Vuica tako na društvenim mrežama objavljuje spotove Jurice Popovića popraćene tekstom koji svima dotakne srce. 'Cijeli život u jednu suzu stane, iza sebe vidim samo polomljene grane, cijeli život u jednu suzu stane, u tišini zbrajam te potrošene dane..', posljednja je među njima.

Njihova ljubav bila je jedna od najskladnijih na domaćoj glazbenoj sceni i slovili su kao jedan od omiljenih parova, no pred oltar nisu nikad stali.

Ispod najbovije Matijine objave među prvima se javila Sandra Perković (bila među mnogim poznatima i tješila dizajnericu na nedavno održanoj komemoraciji) te Minea, Ana Gruica Uglešić, Iris Pinjuh.

  • +3
Matija Vuica i Jurica Popović Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Podsjetimo, Jurica Popović je preminuo je 28. prosinca u 65 godini. Glazbena scena ostala je u šoku zbog odlaska talentiranog prijatelja i kolege, koji je prošle godine obilježio 40 godina karijere.

izrazili sućut m. vuici

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar među brojnim poznatima na komemoraciji za Juricu Popovića

Pogledaj galeriju