OGROMNA tuga

Nova nježna posveta Matije Vuice njezinom Juri tjera na suze: 'Ljubavi moja, idemo našoj kući'

29.12.2023 u 08:58

Bionic
Reading

Dizajnerica i kostimografkinja oprostila se još jednom objavom od svog partnera Jurice Popovića koji je iznenada preminuo u 66. godini i sve šokirao svojim preranim odlaskom

Glazbenik i dizajnerica imali su jednu od najljepših ljubavnih priča na domaćoj sceni, a započela je prije više od četiri desetljeća. Shrvana Matija Vuica skupila je snage i oprostila se od svog životnog partnera na društvenim mrežama.

Najprije se oglasila na Facebooku uz njegovu pjesmu 'Skalini života'.

'Ljubavi mog života srest ćemo se opet na našim skalinima, ti ćeš ih izgraditi za mene i čekati me sa nekom novom pjesmom, posvećenom nekom novom životu, našoj ljubavi, vjernosti i odanosti, ti čista dušo odmaraj i skladaj i pazi na sebe i pazi na mene jer bez tebe sam izgubljena', napisala je Matija svom voljenom Jurici, a u petak ujutro mu je posvetila još jednu objavu, ali na Instagramu.

  • +3
Matija Vuica i Jurica Popović Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric

Uz zajedničku fotografiju iz njihovog doma u centru Zagreba na kojoj se smiju i uvježbavaju jednu od svojih pjesama, dizajnerica je napisala: 'Ljubavi moja, idemo našoj kući'.

Sućut su joj u komentarima izrazili Luka Nižetić, Nataša Janjić Medančić, Ana Rucner, Marijana Batinić, Marija Husar Rimac, Daria Lorenci Flatz, Zoran Šprajc, Vlatka Pokos..

Poznati su detalji o sprovodu glazbenika. Na osmrtnici piše da će biti pokopan u subotu u svom rodnom Metkoviću, na groblju Sv. Ivana.

'Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće iz gradske mrtvačnice u Metkoviću dana 30. prosinca 2023. (subota) u 15,00 sati na groblje Sv. Ivana u Metkoviću', stoji u obavijesti.