UOČI VALENTINOVA

Dirljiva poruka Nine Badrić sve je raznježila: 'Svaki dan u kojem nismo s njima je nepovratno propušten trenutak'

13.02.2021 u 14:34

Bionic
Reading

Glazbenica Nina Badrić svoje je brojne pratitelje ganula dirljivom porukom koju je objavila na svojem Instagram profilu

Popularna pjevačica aktivna je na društvenim mrežama gdje ima veliki broj pratitelja, a sve ih je raznježila porukom koju je uputila svojim najmilijima, majci i ocu.

'Mama, tata'. Svaki dan u kojem nismo s njima je nepovratno propušten trenutak', poručila je uz hashtag 'moje Valentinovo' Nina.

Za ovu je fotografiju sa svojim roditeljima vrlo brzo skupila brojne lajkove. 'Bezuvjetna ljubav', 'Prelijepa fotografija', 'Na tatu si', komentirali su Ninini fanovi.

Glazbenica se nedavno prisjetila i Dina Dvornika koji joj je bio mentora i prijatelja.

'Baš puno fali Dino. Sigurno najjači glazbenik ovih prostora inovator glazbe i jedinstvena nota. I jedan od najjačih vokala na sceni. Meni je bio i ostao najveći car', poručila je u zadnjoj objavi na Instagram storyju.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Naime, pjevačica je radila u butiku u Zagrebu kad je Dino Dvornik došao kupiti haljinu svojoj supruzi Danijeli. Čuo ju je kako pjevuši, rekao joj je da ugasi radio i da ako tako dobro pjeva sutra je vodi potpisati ugovor. Nina je ugasila radio i zapjevala, a Splićanin ju je pitao gdje živi. Sutradan u 10 sati došao je po nju, donio joj čaj i pecivo te su otišli u Croatiju Records.