PONOSNI PRADJED

Dirljiv trenutak 101-godišnjeg Kirka Douglasa: Nježna igra s malenom praunukom

29.08.2018 u 13:07

Bionic
Reading

Legendarni glumac uživa provoditi vrijeme s obitelji, ponajviše s najmlađom članicom. Kako izgledaju njihova druženja, otkrio je unuk Kirka Douglasa, Cameron, koji je oduševio fanove najnovijom fotografijom

Sin Michaela Douglasa i filmske producentice Diandre Luker, 39-godišnji Cameron Douglas, objavio je na Instagramu crno-bijelu fotografiju 8-mjesečne djevojčice koju je dobio s djevojkom Viviane Thibes, dok Kirk Douglas, koji nosi sunčane naočale, s puno ljubavi i nježnosti gleda u nju.

View this post on Instagram

LOVE

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Brojni fanovi oduševljeni su fotografijom i poručuju kako je divno vidjeti ovakav trenutak. Cameron je najstariji Kirkov unuk, a bavi se glumom poput oca i pradjeda. Snimio je manje uspješne filmove 'Loaded', 'The Perfect Beat', 'Adam and Eve' i 'It Runs in the Family'.

Kirk Douglas u prosincu je proslavio 101. rođendan, a isti mjesec je postao pradjed. Djevojčica je dobila ime Izzy po njemu jer se rodio kao Issur Danielovitch. Njegovi roditelji su bili Židovi koji su se preselili iz današnje Bjelorusije u New York.

Kirk, osim najpoznatijeg Michaela, ima trojicu sinova, 70-godišnjeg Joela i 62-godišnjeg Petera Vincenta, koji su redatelji, a sin Eric se u 46. slučajno predozirao lijekovima.

  • +9
Kirk Douglas Izvor: Profimedia / Autor: N.N.