TEŠKI DANI

Dirljiv oproštaj: Sin glumca Luka Perryja ne krije tugu zbog velikog gubitka

07.03.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Odlazak velikog holivudskog glumca Luke Perryja potresao je svijet te već danima mediji pišu o njegovoj karijeri i životnom putu. Nagla smrt voljenog glumca najviše je potresla njegove bližnje. Nakon što se na društvenim mrežama s ocem pozdravila kćer Sophie, sada je isto učinio sin Jack

Jack Perry, sin Lukea Perryja na Instagramu je objavio dirljiv oproštaj od oca koji je prije nekoliko dana, u 52. godini života, preminuo od posljedica moždanog udara.

Nakon prvotnog šoka zbog gubitka oca, emocije su se malo slegnule te je 21-godišnji profesionalni hrvač svojom objavom mnogima natjerao suze na oči.

'Bio je mnogo toga za mnogo ljudi, ali za mene je uvijek bio tata. Volio me i podupirao u svemu i inspirirao me da budem najbolji što mogu biti. Naučio sam toliko toga od tebe i srce mi je slomljeno kad pomislim na sve za što nećeš biti tu. Nedostajat ćeš mi svakog dana dok hodam ovom zemljom. Učinit ću sve što mogu da nastavim tvoje nasljeđe i da budeš ponosan na mene. Volim te, tata', napisao je Jack.

Njegovu objavu 'lajkalo' je preko 20 tisuća ljudi, koji redovito prate pothvate mladog sportaša.

Jack kao hrvač nastupa pod imenom JungleBoy, a zbog tragičnog događaja u obitelji, obavio je da neće nastupiti na svom sljedećem nastupu koji je bio zakazan za 13. ožujka. Osim sina Jacka, Luke Perry s bivšom je suprugom Minnie Sharp dijelio i 18-godišnju kći Sophie.

  • +18
Luke Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia