dan završili uz tamburaše

Dino Rađa i Vlade Divac u beogradskom restoranu 'utapali' tugu zbog odlaska košarkaškog velikana

22.09.2021 u 12:53

Bionic
Reading

Legende hrvatskog i srpskog sporta našle su se na jednom mjestu, zbog odlaska jednog od najvećih košarkaških trenera u povijesti, Dušana Dude Ivkovića. Nakon njegove sahrane na Novom groblju u Beogradu otišli su na druženje na Skadarliji

Koliko je velikan jugoslavenske, srpske i europske košarke Dušan Duda Ivković bio cijenjen i voljen govori samo da su mu lijes nosili košarkaši iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Dudin lijes do groba nosili su među ostalim Dino Rađa i Vlade Divac koji su kasnije nastavili druženje.

Nakon pogreba zasjeli su i uz živu glazbu pokušali popraviti raspoloženje, prisjećajući se trenutaka s Dudom. Sudeći prema snimkama koje su osvanule na društvenim mrežama nizale su se te večeri razne uspješnice s područja bivše države. Od Oliverovih skladbi, preko dalmatinskih klapa, Bajage i mnogih drugih.

Podsjetimo, Dušan Duda Ivković, legendarni srpski košarkaški trener, preminuo je u 78. godini u četvrtak u Beogradu. 'U šest sati i 50 minuta Dušan je preminuo u bolnici u Beogradu od posljedica vode u plućima i herpesa', potvrdio je za Sportklub prvi čovjek Radničkog, Goran Kalinić.

odlazak velikana

U Beogradu pokopan legendarni trener Dušan Ivković; Rađa, Divac, Paspalj, Danilović, Obradović i Zdovc nosili lijes

Pogledaj galeriju