GOSTOVANJE KOD TONČICE ČELJUSKE

Dino Rađa otkrio manje poznate detalje iz života: 'Ima jedan momak kojega doživljavam kao svoje dijete i veliki mi je ponos'

07.01.2020 u 23:50

Bionic
Reading

Proslavljeni splitski košarkaš Dino Rađa gostujući u utorak u HRT-ovoj emisiji 'U svom filmu' otkrio je voditeljici Tončici Čeljuska neke manje poznate detalje iz

Govorio je Rađa u emisiji o svojoj uspješnoj karijeri, prisjetio se pokojnog Dražena Petrovića i objasnio što ga je navelo da posjeti u zatvoru generala Antu Gotovinu.

Jedna od zanimljivijih stvari, o kojoj do sada nije pričao u javnosti, je filantropija.

Upitan o svom plemenitom običaju da pomaže drugima, ali i da održava kontakt s ljudima kojima je pomogao, Rađa je rekao kako nas život nauči i dobre i loše stvari, a on je imao tu 'sreću' da su se s pojavom novca u njegovom životu pojavili i neki ljudi koji su to pokušali iskoristiti.

'Imao sam dosta neugodnih situacija gdje te pokušaju prevariti, situacija gdje posudiš novce pa ih ne dobiješ nikad nazad ili gdje se moraš osjećati neugodno tražiti svoje novce natrag. Onda sam u jednom trenutnku odlučio s tim načinom raskrstit i odlučio sam ja tražiti ljude za koje znam da su bolesni i da su stvarno od potrebe, da ih upoznam i da im osobno pomognem', kaže Rađa i dodaje da mu je na veliku radost to jedan od najboljih poteza u životu.

Kaže kako ne voli o tome pričati jer to čini iz svoga gušta, a ne kako bi se time hvalio u javnosti.

'Tako neću o tome puno pričati, ali ima jedno dijete iz Slavonije kojemu je otac poginuo prije nego što se rodio u Vukovaru. Taj momak, čovjek ima već 27 godina i ja njega doživljavam kao svoje dijete, jer sam ga otpratio od trećeg mjeseca njegovog života do dan danas. Doktor je i veliki mi je ponos', rekao je Rađa i dodao kako ima još mladih kojima je pomogao oko školovanja, a nekima je i pomogao oko liječenja u Americi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube / HRT