prelistao albume

Dino Rađa opet zabavlja fanove starim fotografijama

07.05.2020 u 17:07

Bionic
Reading

Kada nam je nešto uskraćeno, tad često posežemo u 'arhivu' i prisjećamo se kako smo nekada bezbrižno živjeli, kakva smo iskustva proživjeli, što u neku ruku pruža nadu da vjerujemo kako će doći i bolje sutra. Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac, stručni savjetnik u HKS-u u danima izolacije pratitelje na Instagramu je počastio s više fotografija iz svojih nekadašnjih dana

Zadnjom objavom Dino Rađa opet se prisjetio prošlih vremena fotografijom na kojoj pozira sa Dominique Wilkinsom i Stojkom Vrankovićem. Fanovi su oduševljeni. 'Na televiziji nikad nisan vidio Stojka da se ikad nasmijao. Ne znam kako privatno, ali u javnosti ne pamtim', bio je jedan od komentara, a Dino je u komentarima odgovorio: 'Veliki zajebant uživo'.

Dino je i ranije znao podijeliti postove vezane uz svog prijatelja, Stojka.

'Kad je odlazio u Ameriku živjeti plakao sam kao rodna godina mjesec dana i svaki put kad bi mi pao na pamet. Boljeg i poštenijeg čovjeka je teško naći. Prošli smo skupa sito i rešeto. Smijali se, zajebavali i plakali. Ali iznad svega radili kao psi. Znali bi se na treningu smrtno posvađati i ne razgovarati po 10 dana, a cimeri u istoj sobi. Ima slike nema tona. Ali na terenu to nije postojalo', napisao je ranije.

Nedavno je proslavljeni korarkaš imao rođendan. 'Koliko god da smo prisiljeni otkazati bilo kakve zabave meni je bilo super. More ljudi se javilo preko raznih mreža i ispunili ste mi dan. Ipak sam dobio tortu koju najviše volim i društvo koje još više volim. Falio mi je moj Duje kojeg nisan vidio uživo skoro godinu dana. Falili su mi moji prijatelji iz Splita. Sve ćemo to nadoknaditi samo treba biti strpljiv još malo i slušati što nam stručnjaci kažu. Ništa rekla kazala. Samo struka', poručio je Rađa u objavi na Facebooku.