još je s njima

Dino Jelusić o ostanku u Whitesnakeu: 'Punopravni član sam benda, ali koncerata neće biti do daljnjega'

09.02.2023 u 09:01

Bionic
Reading

Jedan od naših najuspješnijih mladih glazbenika, prošle godine je bio na turneji s Whitesnakeom, jednom od najpoznatijih rock-grupa svih vremena i to kao punopravni član. No, nekolicina daljnjih koncerata u Europi i Americi otkazani su, a bend je navodno trebao nastaviti raditi u studiju. Dino Jelusić se za to vrijeme posvetio novim projektima, a ovih dana stigla je i nominacija za Porin u kategoriji za Najbolju mušku vokalnu izvedbu

U listopadu je u medijima odjeknula vijest da Dino Jelusić više nije član kultnog benda. 'Punopravni član sam benda, ali koncerata neće biti do daljnjega', izjavio je za Večernji list. Čuo se, kaže s Davidom Coverdaleom, ali još nisu donesene nikakve odluke i nema detalje o budućim studijskim uracima.

Na dijelu europske turneje zamijenio je i frontmana The Dead Daisiesa, a bend ga želi za stalnog pjevača. Naš glazbenik kaže da se još nisu čuli za stalni angažman te da ima svoj autorski bend Jelusick što mu je prioritet.

Zbog pravnih sporova oko vašeg benda spriječen je objavljivati nove uratke. Sada je otkrio kako napreduje taj spor, vidi li se kraj tome i nastavak rada njegovog benda. Rekao je da je spor gotov, slobodan je nakon dvije i pol godine suda i radi na albumu otkako se vratio iz Amerike. Najavio je da prvi singl stiže sredinom veljače.

  • +3
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL