BILI SU DOBRI PRIJATELJI

Dino Jelusić ganuo je sve svojom porukom upućenom Massimu: 'Da mogu vratiti vrijeme...

23.12.2022 u 20:02

Bionic
Reading

Smrt Massima Savića mnoge je glazbenike jako rastužila, a među njima je i mladi rocker Dino Jelusić

Massimo Savić ostavit će bez sumnje veliki trag na glazbenoj sceni u Hrvatskoj, a danas s voljenim pjevačem specifičnoga glasa na društvenim mrežama opraštaju mnogi.

Tony Cetinski, Gibonni, Ivica Propadalo, Sanja Doležal... Samo su neki od mnogih glazbenika koji su se biranim riječima oprostili od Massima kojeg će publika pamtiti po mnogim hitovima poput npr. 'Mali krug velikih ljudi', 'Dodirni me slučajno', 'Sjaj u tami', 'Krug u žitu'...

  • +28
Massimo Savić Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Vijest o njegovoj smrt u dobi od 60 godina rastužila je i njegovog mladog kolegu Dinu Jelusića koji se oprostio s Massimom i na Facebooku.

'Massimo... Pa je li to moguće? Prijatelju dragi, počivao u miru. Nikako nismo uspjeli realizirati taj duet koji planiramo već dvije godine, toliko smo vremena proveli na telefonu pričajući o životu i svemu šta dolazi i sad ovo. Potpuno sam u šoku.

Da mogu vratiti vrijeme, vratio bi se na početak 11.mj i došao na tvoj veliki koncert u Arenu i otputovao dan kasnije. Bio si velik i poseban. Hvala ti na svoj glazbi, podršci i ljubavi. Voli te Dino', poručio je Dino.

Inače, talentirani Zagrepčanin nalazi se u SAD-u gdje trenutačno nastupa s američkim rock bendom Trans-Siberian Orchestra pa mu se nedavno u Tampi dogodila manja nezgoda koja je na svu sreću dobro završila. Naime, tijekom nastupa Dino je slučajno ispustio mikrofon u publiku, no brzom reakcijom gledatelja iz prvog reda neobična situacija brzo je riješena. Dino je dobio mikrofon i nastavio s nastupom.