SIMPATIČNI IZASLANICI

Dino Jelusić na Porin poslao brata i sestru koji su umjesto njega preuzeli nagradu

25.03.2024 u 08:47

Bionic
Reading

U Zagrebu se proteklog vikenda održala 31. dodjela diskografske nagrade Porin. Od 35 kategorija, njih 24 proglašene su prije same službene dodjele, a 11 ih je predano na pozornici. Kao i svake godine događaj je privukao šaroliko društvo

Kipuć Porina za najbolji album rock glazbe osvojio je Dino Jelusić, točnije njegova grupa Jelusick, za album 'Follow The Blind Man', u izdanju Aquarius Recordsa. Pobjednika su proglasili lovci Morana Zibar i Krešimir Međeral Sučević, no glazbenik se nije odazvao na dodjelu.

Dino je izostao s glazbenog hepeninga jer je imao koncert u Austriji, ali zato je po nagradu poslao svog mlađeg brata Brunu i sestru Lorenu Jelusić.

'Još mi je veće značenje svega kada znam koliko je truda uložio u ovo, a najviše to znamo mi koji smo s njim od prvoga dana', izjavio je Bruno.

I on je poput starijeg brata i oca Darija talentiran za glazbu. Svira klavir i gitaru, a sestra Lorena je predstavljala Hrvatsku u Belgiji s autorskom pjesmom 'Rock Baby', nastupala je u nekoliko mjuzikla u Americi te pomogla u pisanju i skladanju Dinovog albuma 'Prošao sam sve'. Inače nastupa sa svojim zaručnikom Filipom Smokvinom, gitaristom.

svi žele 'selfie' s njima

Spremno pozirali: Dino Jelusić i finalist 'The Voicea' stvorili redove u Zagrebu

Pogledaj galeriju